dilluns, 30 d’agost del 2010

Lavínia 2092 amb guió d´Emili Teixidor

Vint anys desprès d´haver realitzat per la revista Oriflama el cómic "Lavínia 2016" amb dibuixos d´Enric Sió, l´Emili Teixidor hem va proposar continuar la saga de "la guerra dels poetes". Amb el títol "Lavínia 2092 o la guerra de les essències" es va publicar en el Suplement dels diumenges del Diari Barcelona (1988/89).

Veinte años después de haber realizado para la revista Oriflama el cómic " Lavínia 2016" con dibujos de Enric Sió, Emili Teixidor me propuso continuar la saga de "la guerra dels poetes". Con el título "Lavínia 2092 o la guerra de les essències" se publicó en el Suplement de los domingos del Diari de Barcelona (1988/89).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Entonces... ¿Andreu Martín no participó en los guiones de Lavínia 2092?

GARCÉS ha dit...

Disculpa el retraso en la respuesta, peró no sé que ocurre con mi correo, que últimamente no recibo aviso de los comentarios que me dejáis aquí en el blog...

En cuanto a tu pregunta, pues no, Andreu Martín no participó en esta obra, el guionista fué Emili Teixidor (el autor de la laureada "Pa Negre") y también lo fué del primer cómic/historia de Lavínia (de los años 60) que dibujó Enric Sió.
Los guiones que sí ilustré de Andreu Martín, fué para una página mensual en la revista Makoki, que se titulaba "Somo Extraterrestres" (durante 1990/92)
n